Karriera

Ne e dime pse, ne e dime si.

ME SHUME SE 100 PUNONJES!!!

MERCATOR-Shqiperia eshte pjese e Mercator Group, udheheqesit te zinxhirit te shitjeve me pakice te mallrave te konsumit me levizje te shpejte, ne Evropen Juglindore.

Kete vit fokusi yne eshte Shqiperia!

Planet tona jane ambicioze, dhe jemi te sigurte qe do ti arrijme – pse jo dhe ti tejkalojme ato - duke vepruar si nje ekip.

Nga menyra se si operojme ne krijojme perfitime per punonjesit tane, klientet, furnitoret dhe aksioneret, gjithashtu edhe per mjedisin. Ne çdo treg ne u japim prioritet prodhuesve lokale dhe punesojme punonjes vendas. Integrimi ne mjedise te veçanta lokale gjeneron efekte positive ekonomike dhe sociale, si dhe kontribuon ne krijimin e mjediseve miqesore te mire organizuara per punonjesit dhe konsumatoret tane, pra ne permiresimin e cilesise se mallrave dhe sherbimeve qe ofrohen.

Ne ju ftojme te beheni pjese e te ardhmes sone te suksesshme duke u bashkuar me

HIPERMARKETIN E PARE MERCATOR NE SHQIPERI

Pozicione te Lira

Kartevizita

Mercator-A sh.p.k.
Fshati Gjokaj, Komuna Kashar,
Km 12, Autostrata Tirane-Durrës
Tirane, Shqiperi

E-mail: info@mercator.al

Na kontaktoni

Leaflet_SC

Gjeni Ofertat Speciale në Mercator nga dt. 2 - 29 Shtator 2011